PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DEFINITIEF: Timo Baumgartl tekent voor vijf jaar bij PSV

PSV heeft haar nieuwe centrale verdediger binnen. De Duitser Timo Baumgartl heeft een contract voor vijf seizoenen getekend. Dit heeft de club inmiddels bevestigt via haar digitale huis.

Met Baumgartl haalt PSV een centrale verdediger binnen met 121 duels in de hoofdmacht van VfB Stuttgart op de teller, waarvan 86 in de Bundesliga. Vanwege de degradatie naar de Tweede Bundesliga had hij oren naar een transfer.

“Timo is een allround verdediger met lengte, een goede toevoeging voor onze selectie”, vertelt technisch manager John de Jong op de clubwebsite. “Normaal gesproken haal je als Nederlandse club geen gerenommeerde jeugdinternationals van Duitsland weg bij een club uit de Bundesliga. Na de degradatie van Stuttgart hebben we hem ons plan voorgelegd en dat bleek te bevallen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.