PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV strijden om handtekening van deze tiener’

Zowel Ajax als PSV strijden om de handtekening van dezelfde speler. Volgens diverse Deense media gaat het om Frederik Winther. Nordicbet.dk schrijft dat Ajax, PSV, New York Red Bulls en een aantal Italiaanse clubs geïnteresseerd zijn. De achttienjarige verdediger komt momenteel nog uit voor het Deense Lyngby BK. Het is onduidelijk hoe concreet deze interesse nu is.

Voor Ajax en PSV lijkt de transfersom geen groot obstakel. Winther heeft een marktwaarde van vijftien miljoen Deense Kronen, zo’n twee miljoen euro. Mogelijk doet Lyngby daar nog een schepje bovenop vanwege zijn sportieve waarde en ontwikkeling, maar veel meer zal het vermoedelijk niet zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.