PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft nieuwe centrale verdediger bijna binnen, gaat topsalaris verdienen’

PSV is dichtbij de komst van de Duitse centrale verdediger Timo Baumgartl. Volgens het Eindhovens Dagblad kan hij er een zeer lucratieve verbintenis gaan tekenen.

De krant onthult: “PSV heeft een definitieve deal over Timo Baumgartl (23) in het vizier. Het gat tussen de vraag- en aanbodprijs van respectievelijk VfB Stuttgart en PSV was de afgelopen dagen nog maar klein. De Eindhovenaren hopen Baumgartl na een eerdere kennismaking snel in de sinds vandaag warmste stad van Nederland te begroeten om de deal definitief te kunnen maken. Naar verwachting gaat dat op korte termijn gebeuren, hoewel PSV zelf niet officieel reageert en een slag om de arm moet houden voor er handtekeningen zijn gezet.”

Men gaat verder: “Eerder bereikte PSV met zaakwaarnemer Christian Nerlinger, voormalig technisch manager van Bayern München, al een akkoord over de persoonlijke voorwaarden voor Baumgartl. Hij verdiende in Stuttgart een topsalaris en zal in Eindhoven dan ook een stevig contract ondertekenen, als alles rond is.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.