PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mino Raiola houdt PSV-recordtransfer hoe dan ook tegen’

Hirving Lozano wil nog altijd vertrekken bij PSV. Het Italiaanse Napoli wil hem hebben en zijn ook bereid om aan de vraagprijs van 40 miljoen euro te voldoen. Maar er is een probleem die de overgang in de weg staat.

De krant Il Mattino schrijft dat zaakwaarnemer Mino Raiola besloten heeft dat hij niemand meer in het San Paolo-stadion wil onderbrengen. Onlangs transfereerde met Kostas Manolas een van zijn cliënten naar Napels, maar de onderhandelingen met voorzitter Aurelio De Laurentiis verliepen allesbehalve soepel. De markante president heeft altijd als eis dat hij over de beeldrechten van zijn spelers wil beschikken en dit schoot ditmaal in het verkeerde keelgat bij de makelaar.

Naar verluidt is het er hard aan toegegaan in het kantoor van De Laurentiis en weigert Raiola gewoonweg nog langer zaken te doen met Napoli. Dat zou slecht nieuws zijn voor Lozano én PSV. De Mexicaan wil eigenlijk wel een nieuwe stap zetten in zijn voetbalcarrière en voor de Eredivisie-topclub zou een transfersom van 40 miljoen euro een clubrecord betekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.