PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft aanvaller van Borussia Dortmund op proef’

PSV heeft de komende tijd de Zuid-Afrikaan Tashreeq Matthews op proef. De Eindhovenaren willen kijken of de aanvaller een versterking is.

Het Eindhovens Dagblad bericht: “Hij is afkomstig van Borussia Dortmund, waar hij niet aan spelen toekomt en afgelopen zaterdag ook ontbrak bij de beloften in het besloten oefenduel met Jong PSV. Matthews sluit voorlopig aan bij trainingen van Jong PSV.”

Matthews speelde vorig seizoen een halfjaar voor FC Utrecht, waar hij zowel voor de Onder 19 als Jong speelde. De oud-speler van Ajax Cape Town heeft een volgend jaar aflopend contract bij de Duitse topclub.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.