PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Russische grootmacht bereiken akkoord over Gaston Pereiro’

Gaston Pereiro zal dit seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer spelen in het shirt van PSV. De Eindhovenaren hebben namelijk een akkoord bereikt met het Russische Spartak Moskou over een transfer.

De Telegraaf onthult op dinsdagochtend: “Op de dag dat PSV in de tweede voorronde tegen FC Basel begint met zijn jacht op een ticket voor de Champions League, is de club dicht bij een financiële klapper op de transfermarkt. Gaston Pereiro (24) staat op het punt te vertrekken naar Spartak Moskou, nu de Eindhovenaren en de Russische topclub akkoord zijn over een transfersom richting de 15 miljoen euro. De salariswensen van de Uruguayaan, die vanavond al niet meer bij de wedstrijdselectie zit, vormen geen enkel probleem voor de Moskovieten.”

De krant gaat verder: “De vraag is of zij zijn veeleisende zaakwaarnemer Paco Casal ook kunnen overtuigen. Dat de belangenbehartiger van Pereiro een taaie is, heeft PSV aan den lijve ondervonden. Toen de club vier jaar geleden akkoord dacht te zijn over een transfer van de inmiddels negenvoudig Uruguayaans international, gooide Casal nog wat aanvullende eisen op tafel. De deal kwam er uiteindelijk toch, net zoals dat nu ook wordt verwacht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.