PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV komt met reactie over Berghuis-standpunt van Feyenoord’

PSV heeft nog altijd goede hoop dat Steven Berghuis volgend seizoen in Eindhoven speelt. Technisch directeur van Feyenoord zei gisteren op de open dag van de Rotterdammers dat Berghuis gewoon in Rotterdam blijft dit seizoen maar daar hebben de Eindhovenaren geen boodschap aan. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant onthult: “Steven Berghuis geldt nog altijd als de topkandidaat om PSV in de voorste linies te versterken. Op de Open Dag van Feyenoord liet interim-directeur Sjaak Troost opnieuw in ferme bewoordingen weten dat de club duidelijk is geweest richting PSV en dat de aanvaller van de Rotterdammers niet te koop is. In Eindhoven willen ze het daarbij niet laten zitten. PSV is voornemens om verder in actie te komen en Berghuis alsnog los te weken bij Feyenoord.”

Ook het Eindhovens Dagblad doet een duit in het zakje: “Hoewel huidig Feyenoord-voetbalbaas Sjaak Troost er ogenschijnlijk alles aan doet om de transferperikelen rond Steven Berghuis niet te groot te maken, is PSV nog altijd geïnteresseerd in de aanvaller. Zaakwaarnemer Mino Raiola probeert voor Berghuis een deal te sluiten, maar stuit bij de clubs op een verschil tussen vraag en aanbod. Feyenoord lijkt met 10 miljoen euro geen genoeg te nemen en wil miljoenen meer. PSV vindt hem op dit moment niet heel veel meer waard. De vraag voor de Eindhovenaren is of Berghuis (27) in de toekomst nog voor goed geld van de hand te doen is.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.