PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Sevilla komt met erg laag bod op Steven Bergwijn’

Het Spaanse Sevilla is geinteresseerd in Steven Bergwijn maar willen niet aan de vraagprijs doen van PSV. Ze hopen hem te kunnen strikken voor een bedrag van zón 20 á 25 miljoen euro terwijl de Eindhovenaren 40 miljoen willen hebben.

Via zijn zaakwaarnemer zou de international van het Nederlands elftal zelf al wel een principeakkoord bereikt hebben met de geïnteresseerde club over een langlopend contract. Er moet echter nog veel gebeuren als Monchi deze transfer echt wil realiseren. Eerder nam hij Luuk de Jong al over van de Eindhovenaren voor 15 miljoen euro. In totaal gaf Sevilla al 108 miljoen euro uit op de zomerse transfermarkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.