‘Sevilla komt met erg laag bod op Steven Bergwijn’

Het Spaanse Sevilla is geinteresseerd in Steven Bergwijn maar willen niet aan de vraagprijs doen van PSV. Ze hopen hem te kunnen strikken voor een bedrag van zón 20 á 25 miljoen euro terwijl de Eindhovenaren 40 miljoen willen hebben.

Via zijn zaakwaarnemer zou de international van het Nederlands elftal zelf al wel een principeakkoord bereikt hebben met de geïnteresseerde club over een langlopend contract. Er moet echter nog veel gebeuren als Monchi deze transfer echt wil realiseren. Eerder nam hij Luuk de Jong al over van de Eindhovenaren voor 15 miljoen euro. In totaal gaf Sevilla al 108 miljoen euro uit op de zomerse transfermarkt.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!