PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV verhoogt bod op speler van Hannover 96’

PSV wil de selectie voor het komende seizoen gaan versterken met een speler van Hannover 96. Het gaat om Chris Gloster. Dit weet het medium ESPN te melden.

Technisch manager John de Jong bracht eerder al een bod uit op de Amerikaanse vleugelverdediger, maar dit werd naar de prullenbak verwezen door zijn werkgever Hannover 96. Volgens ESPN heeft PSV zijn bod inmiddels echter verhoogd en begint het er meer en meer op te lijken dat Gloster op weg is naar het Philips Stadion. Hannover wil hem graag behouden en spiegelt hem voor dat hij veel minuten kan maken na de zomer, maar de back ziet het zelf vooral zitten om Europees voetbal te gaan spelen in Eindhoven.

Wordt Gloster daadwerkelijk op de kop getikt, dan gaat hij niet gelijk onderdeel uitmaken van de hoofdmacht van PSV van oefenmeester Mark van Bommel. De achttienjarige verdediger zal zich eerst moeten bewijzen bij de beloften in de Keuken Kampioen Divisie, waarna hij door kan stomen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.