PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis Depay in gesprek met AC Milan’

AC Milan heeft nog altijd een oogje op Memphis Depay. Dit weet de krant La Repubblica te melden. De Rossoneri willen per se een nieuwe aanvaller aan hun selectie toevoegen, omdat men van mening is dat Krzysztof Piatek, Patrick Cutrone en André Silva niet volstaan. De voorhoede zou te dun bezet zijn en daarom komt de traditionele topclub naar verluidt dus uit bij Memphis.

Het is een publiek geheim dat Olympique Lyon eigenlijk wel openstaat voor een vertrek van Depay. In het afgelopen seizoen waren zijn prestaties zeker niet altijd om over naar huis te schrijven, maar sinds de komst van spits Moussa Dembélé wordt de oud-speler van PSV en Manchester United ook niet meer in zijn kracht gebruikt. Clubvoorzitter Jean-Michel Aulas vraagt minimaal 40 miljoen euro, maar misschien kan die geldsom wel betaald worden door Milan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.