PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft de selectie compleet na twee grote inkomende transfers’

PSV wil deze zomer nog twee grote transfers realiseren en dan is de selectie rond. Het gaat om Timo Baumgartl van Stuttgart en Stevebn Berghuis van Feyenoord. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De krant schrijft op zaterdagochtend: “PSV heeft centrale verdediger Timo Baumgartl in het vizier voor het centrum van de verdediging. Baumgartl (23) degradeerde afgelopen seizoen met zijn club VfB Stuttgart naar de Tweede Bundesliga en mag bij een goed bod weg. Naar schatting moet PSV met een bedrag van 8 tot 10 miljoen euro over de brug komen om hem te kunnen overnemen. Opvallend is dat Baumgartl de opvolger van Daniel Schwaab kan worden, die in 2016 eveneens afkomstig was van een gedegradeerd VfB Stuttgart.”

Het medium gaat verder: “PSV gaat de komende dagen vol door met de pogingen om Steven Berghuis bij Feyenoord los te weken en ook hem snel in te kunnen lijven. Als dat lukt en ook Baumgartl bij de groep komt, lijkt de selectie redelijk compleet en kan PSV nog een aantal spelers verkopen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.