PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Bergwijn tekent spoedig contract bij Sevilla’

Het Spaanse Sevilla wil Steven Bergwijn overnemen van PSV. Mocht de transfer lukken dan ziet hij zijn oude ploegmakker Luuk de Jong weer. Hij verruilde deze zomer PSV ook voor de club uit Andalusië.

De Telegraaf schijft: “Sevilla wil na Luuk de Jong nóg een aanvaller van PSV naar Spanje halen. Voor Steven Bergwijn (21) ligt een miljoenencontract klaar bij de club uit Andalusië, die heeft aangegeven opnieuw snel zaken te willen doen. Sevilla’s technisch directeur Monchi en de nieuwe trainer Julen Lopetegui zijn zeer gecharmeerd van de international van Oranje. PSV weet van de interesse, maar wacht nog op het moment dat Sevilla zich officieel meldt in Eindhoven. Tot dusver ligt er nog geen enkel officieel bod voor Bergwijn.”

Het standpunt van de Eindhovenaren is duidelijk: “Bergwijn heeft nog een contract tot medio 2022 in Eindhoven. Verwacht wordt dat een eventueel transferbedrag PSV’s uitgaande recorddeal van Memphis Depay naar Manchester United (34 miljoen) moet overstijgen of benaderen.”

Het is algemeen bekend dat Ajax ook interesse heeft voor de hoofdrolspeler in dit verhaal: “Directeur voetbalzaken Marc Overmars zou graag een poging doen om de aanvaller binnen te halen, maar het standpunt van de raad van commissarissen van Ajax is dat hij pas mag handelen als David Neres of Hakim Ziyech wordt verkocht. Wellicht verandert die houding nog als een andere club als Sevilla een officieel bod uitbrengt op Bergwijn. Met Neres zit Ajax

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.