PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV haalt Belgisch international in huis

PSV heeft een speler van Anderlecht overgenomen. Het gaat om de jongeling Johan Bakayoko die tevens uitkomt als jeugdinternational.

Voetbal International schrijft: “PSV heeft Johan Bakayoko vastgelegd. De zestienjarige aanvaller komt over van Anderlecht en tekent een contract voor drie seizoenen in Eindhoven. Bakayoko sluit aan bij PSV Onder-17. De vleugelaanvaller wordt door PSV omschreven als een linksbenige, vaardige, beweeglijke en explosieve speler. Bakayoko scoorde tot nu toe twee keer in zeven optredens voor België Onder-16.”

Het talent reageert: “Ik heb hier geen woorden voor. Ik ben begonnen met kijken naar de oude Ronaldo, die van PSV. Ik dacht: waarom zou ik hier niet naartoe gaan? De opleiding van PSV is een van de grootste van Europa.” Hij stelt zichzelf voor: “Ik houd van dribbelen. Op de eerste meters ben ik snel en ik ben creatief. Ik werk hard voor het team. Mijn doelstelling is om zo snel mogelijk naar Jong PSV te gaan en van daaruit naar het eerste.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.