PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Berghuis wil afspraak maken bij ‘nee’ van Feyenoord’

Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam gaat Steven Berghuis waarschijnlijk geen transfer forceren naar PSV. Mocht Feyenoord het echt niet willen dan wil hij een afspraak maken met zijn werkgever.

Krabbendam is het oneens met VI Radio-presentator Robert Anker dat er een arbitragezaak aanstaande lijkt. “Zo heet zal het niet gegeten worden. Ik denk dat als het niet doorgaat met PSV en ze er echt niet uitkomen, dat hij afspraken gaat maken”, zo stelt hij op de website van Voetbal International.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

“De afspraak dat hij dit seizoen nog voor Feyenoord speelt en dan volgend seizoen de stap maakt. Dat is dan ook een oplossing. Maar dat PSV aan Berghuis trekt lijkt me logisch en ook dat er deze week misschien wel meer naar buiten komt. Als hij komt, dan willen ze hem snel met de wedstrijden die er op het spel staan”, aldus Krabbendam.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.