PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV Eindhoven komt nog met twee grote transferdeals’

PSV trok gisteren de Fransman Olivier Boscali aan maar is nog niet klaar op de transfermarkt. Er moeten nog twee versterkingen komen. Een centrale verdediger en Steven Berghuis van Feyenoord.

De Telegraaf bericht op woensdagochtend: “PSV speelt over zes dagen al tegen FC Basel. Op korte termijn hoopt technisch manager John de Jong ook nog beet te hebben wat een nieuwe rechter centrale verdediger betreft, die het hart van de defensie moet vormen met Nick Viergever. PSV zette aanvankelijk hoog in met Lyanco (Torino), maar de Braziliaanse jeugdinternational is zeker na een sterk toernooi in Toulon onhaalbaar.”

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Daarnaast is er natuurlijk nog iets anders wat speelt: “De komst van Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis heeft PSV zeker niet opgegeven. Van Bommel wil de veertienvoudig international van Oranje er graag bij hebben. Op dit moment heeft de coach genoeg aanvallers tot zijn beschikking, nu alleen Luuk de Jong is vertrokken en hij topaankoop Bruma en ook de vorig jaar verhuurde Sam Lammers binnenboord heeft. De verwachting is echter dat Hirving Lozano en Steven Bergwijn, of in ieder geval een van beide vleugelaanvallers, vertrekken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.