PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel zou eens wat vaker in de spiegel moeten kijken”

In zijn debuutjaar als coach werd Mark van Bommel tweede achter Ajax in de Eredivisie. Een niet slecht debuut volgens velen. Toch uit Ronald Waterreus enige kritiek op hem.

PSV sprokkelde in totaal maar liefst 83 punten bij elkaar in de voorbije editie van de Eredivisie. In gesprek met de NOS vertelt de oud-keeper allereerst: “Met dat puntenaantal word je in principe elk jaar kampioen in de eredivisie, maar Ajax deed het gewoon uitzonderlijk goed. Dus wat betreft de werkwijze van Van Bommel verwacht ik weinig verandering.”

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Vervolgens stelt Waterreus zich kritisch op: “Van Bommel zou eens wat vaker in de spiegel moeten kijken. Hij reageert niet altijd even volwassen als trainer, zeker in periodes wanneer het minder goed gaat. Daar had ik meer groei in willen zien. Je zag vorig jaar een groot verschil tussen de Van Bommel aan het begin van het seizoen en de Van Bommel aan het einde van het seizoen. Zolang er gewonnen werd, had Van Bommel voor iedereen tijd en maakte hij grapjes. De vierde official was elke wedstrijd z’n beste vriend. Toen het vervolgens even wat minder ging, sloeg het bij Bommeltje wel snel om.”

Wordt het lastig voor Toon Gerbrands om dit te managen? “Toon is een bekwame man en heeft bij AZ ook met Louis van Gaal gewerkt en die lijkt me toch nog iets lastiger dan Van Bommel. Ik ben benieuwd of Gerbrands ook met de vuist op tafel durft te slaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.