PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano hint subtiel op vertrek uit Eindhoven’

De kans dat PSV Hirving Lozano nog gaat verliezen is groter geworden. Napoli wilde namelijk james Rodriguez binnenhalen maar dat mislukte. Daarom komt de vleugelflitser van de Eindhovenaren weer in beeld.

Napoli-voorzitter Aurelio de Laurentiis onthulde al: “Carlo Ancelotti heeft mij verteld dat hij Lozano veel liever wil hebben dan Mauro Icardi… en hij heeft groot gelijk. We hebben Dries Mertens en Arkadiusz Milik al rondlopen voorin en hij completeert onze aanval veel beter.”

Formule1
Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Een Instagram-post van een fanaccount van Napoli plaatste die uitspraak met een foto van Lozano. De Mexicaan plaatste vervolgens een like bij deze foto. De speler lijkt zelfs inmiddels toch steeds duidelijker te hinten op een vertrek vanuit Eindhoven naar Napels.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.