PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV stelt harde voorwaarde aan Steven Berghuis-transfer’

PSV heeft al een tijdje een oogje op Steven Berghuis maar tot een bod kwam het nog niet. Volgens het Eindhovens Dagblad is de kans ook niet groot dat de Eindhovenaren op korte termijn actie gaan ondernemen voor hem.

De regionale krant schrijft: “Met de terugkeer van Sam Lammers is de verkoop van Luuk de Jong deels opgevangen. Daarnaast is Armindo Bruma al gehaald voor het geval Steven Bergwijn en/of Hirving Lozano vertrekken. Gaan ze allebei, dan is Steven Berghuis de troefkaart die PSV nog wil benaderen.”

PSV lijkt Berghuis dus niet te halen als er maar één van de twee vleugelaanvallers vertrekt. Mogelijk heeft dat te maken met het hoge prijskaartje. Feyenoord zou naar verluidt zo’n 20 miljoen euro eisen als transfersom en dat zou voor PSV een nieuw record betekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.