PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel spreekt duidelijke voorkeur uit met PSV-opstelling’

Het ziet ernaar uit dat Mark van Bommel komend seizoen niet gaat kiezen voor Sam Lammers als nieuwe spits van PSV. Hij laat hem de laatste wedstrijden namelijk steeds fungeren als aanvallende middenvelder.

Gisteren speelde ze tegen Aris Saloniki met Donyell Malen in de spits. Hij kon rekenen op steun van Steven Bergwijn en nieuwkomer Bruma.

PSV is in voorbereiding op de voorronde Champions League-duels met FC Basel. Compleet is de selectie echter nog altijd niet. Tegen Aris ontbreken onder meer Toni Lato, Gastón Pereiro, Erick Gutiérrez, Hirving Lozano en Ibrahim Afellay in de wedstrijdselectie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.