PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jaap Stam legt uit hoe Feyenoord Ajax en PSV gaat bestormen

Jaap Stam de nieuwe trainer van Feyenoord heeft een plannetje hoe hij het Ajax en PSV lastig kan maken aankomend seizoen. De Rotterdammers willen gaan meespelen om de prijzen.

In een interview met De Telegraaf vertelt hij: “Ik ga geen uitspraken doen over de titel. Ik ben gretig en wil het maximale eruit halen. We moeten een modus vinden dat we goed gaan presteren en dan gaan we tijdens het seizoen kijken waar we uit kunnen komen. Er zullen genoeg mensen zijn die zeggen dat Feyenoord altijd moet roepen dat ze voor de titel willen gaan. Maar ik ben er een voorstander van dat we moeten roepen dat Feyenoord een topclub is en dat we het maximale eruit moeten halen.”

Waar Ajax de euro’s flink laat rollen, moet Feyenoord elk dubbeltje omkeren. Wel legden de Rotterdammers Nick Marsman, Luciano Narsingh en Liam Kelly vast, maar hoe gaan ze het de aartsrivaal echt lastig maken? “Door zelf creatief te zijn binnen je selectie en bij het binnenhalen van jongens. En ook in je manier van spelen. Al met al moet je zorgen dat je toch het verschil kunt maken. Ajax heeft het goed gedaan natuurlijk, maar het alleen maar voor veel geld kopen van spelers geeft ook niet altijd garanties. Dat heb ik zelf ook genoeg meegemaakt in het buitenland.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.