‘PSV verhuurt middenvelder aan Eredivisie-club’

PSV gaat deze zomer middenvelder Mauro Junior verhuren aan een club uit de Eredivisie. Welke club is dit is is nog onbekend.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “PSV verhuurt de 20-jarige Braziliaan Mauro Júnior komend seizoen. Hij verliet zaterdag het trainingskamp van zijn ploeg in Verbier, omdat hij – zoals dat heet – de ruimte krijgt om een huurtransfer af te ronden. Mauro gaat de eredivisie in, als hij bij zijn nieuwe club door de medische keuring komt.”

De krant vervolgt: “PSV wil dat Mauro, die nog een contract tot 2022 heeft, ervaring opdoet in de eredivisie en de talentvolle middenvelder kijkt uit naar de nieuwe uitdaging in het komende seizoen. Na Armando Obispo, Dante Rigo, Hidde Jurjus en Maxi Romero is Mauro de vijfde speler in korte tijd die door PSV wordt verhuurd.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!