PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV doet er alles aan om overbodige miljoenenaankoop te slijten’

PSV wil deze zomer nog proberen om Bart Sameselaar te slijten aan een andere club. De middenvelder is overbodig geworden in Eindhoven en heeft geen perspectief meer.

De middenvelder deed het goed bij FC Utrecht en PSV telde maar liefst 5 miljoen euro neer om met hem aan de slag te mogen gaan. Aanvankelijk kreeg hij ook best veel speelminuten in de lichtstad van Nederland, maar op een gegeven moment werd hij voorbijgestreefd en verdween hij uit beeld. Journalist Reon Boeringa van Voetbal International stelt dat de Eindhovenaren nu een oplossing proberen te vinden voor de spelmaker, waarbij men hoopt op een definitieve verkoop.

Een paar maanden geleden liet Ramselaar nog weten: “De vorige seizoenen speelde ik en nu ga ik soms niet eens mee. Dat is pijnlijk, zeker. Het is een keuze van de trainer en die moet ik accepteren. Intern heb ik zeker wel iets gezegd, maar op trainingen geef ik alles en werk ik keihard om fit te blijven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.