‘PSV komt met duidelijke boodschap richting Feyenoord’

PSV moet deze zomer nog flink aan de bak. Luuk de Jong werd verkocht aan Sevilla en de verwachting is ook dat vleugelspelers Steven Bergwijn en Hirving Lozano gaan vertrekken. Als potentiele opvolger zien ze in Feyenoord Steven Berghuis een welkome versterking maar ze willen niet de hoofdprijs voor hem betalen.

“In de voorste linie zijn nog allerlei mutaties denkbaar, waarbij het vooral afwachten is wanneer er stevige biedingen op Hirving Lozano en/of Steven Bergwijn komen. Dat PSV het in Steven Berghuis ziet zitten als potentiële vervanger, is duidelijk. De prijzen die aan hem in media-berichten gekoppeld zijn (tot zelfs 20 miljoen euro) zijn voor PSV totaal onbespreekbaar”, zo concludeert het Eindhovens Dagblad.

Eerder verscheen het bericht dat Feyenoord en Berghuis elkaar naderen in de gesprekken over een gloednieuw contract. Ook lijkt trainer Jaap Stam mee te willen denken nu de vleugelaanvaller graag als nummer tien wil spelen in De Kuip, maar zelf liet hij tegenover Feyenoord TV weten dat er nog niets duidelijk is.

 

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!