PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV informeert naar Rick Karsdorp’

PSV heeft bij Rick Karsdorp geinformeerd of hij openstaat voor een transfer. Zijn club AS Roma wil hem in ieder geval graag laten gaan.

AS Roma wil Karsdorp bij voorkeur naar Fiorentina laten vertrekken. De werkgever van Justin Kluivert heeft de rechtsback aangeboden in Florence plus een geldbedrag om Jordan Veretout binnen te halen, maar op dit moment is het aanbod niet aantrekkelijk genoeg.

Volgens de Corriere dello Sport heeft Karsdorp zelf weinig trek in een transfer naar Fiorentina. De vleugelverdediger wil zelf weer wekelijks spelen en heeft een voorkeur uitgesproken voor PSV, dat vermoedelijk pas zal toeslaan indien Denzel Dumfries een uitgaande transfer maakt.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.