PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Voormalig jeugdspeler van Ajax en PSV verruilt Liverpool voor Lazio

Bobby Adekanye gaat aan de slag bij Lazio Roma. Zijn aflopende contraact bij Liverpool werd niet verlengd. Dit weet Voetbal International te melden. Het is voor de aanvaller alweer zijn vijfde club in het betaalde voetbal.

De jeugdinternational van Oranje speelde in de jeugd van Ajax, Barcelona, PSV en dus Liverpool, waar hij sinds 2015 onder contract stond. In zijn vier seizoenen in Engeland speelde Adekanye veel wedstrijden voor de jeugdelftallen van Liverpool, maar tot een debuut in de hoofdmacht kwam hij nooit.”

“Beide partijen besloten daarom dat het beter was als de geboren Nigeriaan zou vertrekken. Zijn transfervrije status maakte Adekanye een interessante speler voor meer clubs, maar Lazio was het meest doortastend. De Serie A-club heeft de rappe aanvaller voor meerdere seizoenen vastgelegd”, klinkt het.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.