PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV ziet in nieuwe aanwinst overeenkomsten met Sadio Mané

PSV heeft deze zomer verrast met het binnenhalen van de Portugese vleugelflitser Bruma. De Eindhovenaren betaalden maar liefst 12 miljoen euro voor hem dus de verwachting zijn hooggespannen.

“Zijn dribbel en snelheid zijn Bruma’s grootste wapens, maar op dat ene succesjaar bij Galatasaray na blijft zijn rendement tot nu toe achter. PSV ziet overeenkomsten tussen Bruma en Sadio Mané”, schrijft Reon Boeringa in Voetbal International. “De pijlsnelle Senegalees gold tevens lang als grote belofte, maar loste die pas op relatief late leeftijd definitief in, toen hij structureel assists en doelpunten begon af te leveren. Bij Liverpool geldt de inmiddels 27-jarige Mané als een van de beste vleugelspitsen ter wereld.”

“PSV hoopt dat Bruma eenzelfde ontwikkeling gaat doormaken en de club over één of twee jaar een veelvoud oplevert van het bedrag dat de club nu voor hem betaalt, naar verluidt ruim tien miljoen euro”, aldus Boeringa.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.