‘PSV grijpt mis in strijd om speler van Newcastle United’

PSV lijkt mis te grijpen in de strijd om Dan Barlaser. Hij is een jonge speler van Newcastle United en volgens de Yorkshire Post proberen de Eindhovenaren hem naar de Nederland te halen maar zijn club verhuurd hem liever aan Rotherham United.

Op die manier kan Barlaser zich op een iets lager niveau gaan laten zien en mogelijk toch nog een toekomst bij The Magpies bij elkaar spelen. Het afgelopen seizoen speelde de 22-jarige spelverdeler al op huurbasis bij Accrington Stanley in de League One. Daarin kwam hij tot 39 wedstrijden (1 goal). Barlaser werd ook aan Wigan Athletic, Hull City, Preston North End, Besiktas en Fenerbahçe gelinkt.

Hij gaat deze week definitief voor een huurperiode van één seizoen in Rotherham tekenen en bovendien verlengen bij Newcastle, zo schrijft de genoemde krant.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!