PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel onthult wat PSV gaat doen op de transfermarkt

Gisteren speelde PSV met 0-0 gelijk in een oefenwedstrijd tegen het Zwiterse FC Sion. Technisch directeur John de Jong is momenteel druk bezig op de transfermarkt en trainer Mark van Bommel hoopt snel met nieuws te kunnen komen.

Aan journalist Reon Boeringa van Voetbal International heeft de coach in ieder geval verteld dat Toni Lato van Valencia de volgende nieuwe aanwinst van de Eindhovenaren moet worden. Daarna gaat de Eredivisie-topclub nog op zoek naar een centrale verdediger, door het vertrek van Daniel Schwaab, die zijn aflopende contract in het Philips Stadion niet wenste te verlengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.