‘Kevin Strootman staat voor wel héél opmerkelijke transfer’

Kevin Strootman was jarenlang een bepalende speler voor zowel zijn club als het Nederlands Elftal. De laatste jaren gaat het minder met de controlerende middenvelder.

Een jaar geleden verruilde hij AS Roma, waar hij na 131 wedstrijden toch overbodig was geworden, voor Olympique Marseille. De Fransen betaalden zo’n 25 miljoen euro, maar Strootman kwam mede door slepend blessureleed nauwelijks uit de verf.

En nu zou Strootman opmerkelijk genoeg op het punt staan om terug te keren naar Roma. Volgens TuttoMercatoWeb willen de Romeinen de oud-speler van Sparta, Utrecht en PSV terughalen ter opvolging van de vertrokken Daniele de Rossi.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!