PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat zich met miljoenen versterken met Toni Lato’

Vleugelverdediger Toni Lato zal een transfer gaan maken naar PSV. De Eindhovenaren betalen miljoenen voor hem aan zijn club Valencia.

De Telegraaf bericht op woensdag: “PSV hoopt op korte termijn de komst van Toni Lato af te ronden. De Spaanse linksback (21) moet de overstap maken van Valencia. De deal is nog niet helemaal afgerond en de partijen zijn nog in gesprek, maar bronnen rond de Eindhovense club melden dat er goede hoop is dat de deal wordt afgerond. Volgens berichten in Spanje zou Lato, bij Valencia de tweede linksback achter José Gaya, zo’n 5 miljoen euro kosten.”

De krant vervolgt: “PSV was naarstig op zoek naar versterking aan de linkerkant van de defensie. Angeliño is vertrokken naar Manchester City en diens back-up van vorig seizoen Aziz Behich naar Basaksehir. Lato leek eerder op weg naar Club Brugge, maar de Belgische topclub haakte af vanwege de eisen die Valencia stelde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.