PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Phillip Cocu tekent contract bij Derby County en neemt PSV’er mee

Volgens het Eindhovens Dagblad gaat Phillip Cocu een contract tot 2023 tekenen bij Derby County. En Cocu zal gelijk een oude bekende op halen bij PSV: ‘Hij neemt zijn voormalige PSV-assistent Chris van der Weerden en Twan Scheepers mee naar Engeland. Scheepers is momenteel assistent bij Jong PSV en heeft dinsdag zijn afscheid bij de club bekend gemaakt.’

De krant gaat verder: ‘Cocu stopte in juni 2018 als trainer bij PSV. Daarna volgde een avontuur als coach bij Fenerbahce, dat eindigde na een snelle breuk. Nu gaat hij naar een club die op het tweede niveau in Engeland actief is en plannen heeft om zo snel mogelijk naar de Premier League te promoveren. Samen met zijn staf tekent hij tot juli 2023. Met Van der Weerden werkte Cocu al samen bij PSV en Fenerbahce en dat hij meegaat, is geen verrassing. De band tussen de twee geldt als onverbrekelijk.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.