PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano-verrassing op komst door Mino Raiola’

Het Spaanse Valencia heeft de beste papieren om Hirving Lozano over te nemen van PSV. Dit is wat wat de Italiaanse transfergoeroe Gianluca Di Marzio te melden.

Eerder werd Napoli vooral heel erg vaak genoemd in verband met de aanvaller uit Mexico, maar de topclub uit de Serie A richt zich eerst en vooral op het vastleggen van James Rodríguez (Real Madrid). En daarom zou Valencia opeens de beste papieren hebben om Lozano vast te leggen.

Naar verluidt verlangt technisch manager John de Jong van PSV een transferbedrag van ongeveer 50 miljoen euro voor de vleugelaanvaller en het is onduidelijk of de club uit de Spaanse sinaasappelstad kan voldoen aan deze vraagprijs. In het afgelopen seizoen heeft Valencia in ieder geval een Champions League-ticket veroverd en dat biedt wat dat betreft hoop.

Estadio Mestalla is vooral een goede optie geworden voor Lozano vanwege inmenging van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De clubleiding van Valencia heeft namelijk richting de zaakwaarnemer gecommuniceerd dat hij 30 procent van een toekomstige transfersom voor zijn cliënt krijgt, als hij de international van Mexico naar de nummer vier van de Primera División brengt dan.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.