PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax is PSV de baas in opvolger van Matthijs de Ligt’

Ajax weet wie het wilt als opvolger van Matthijs de Ligt. Dit moet de Mexciaanse verdediger Edson Alvarez worden. Ook PSV wil hem graag hebben maar de Amsterdammers zijn bereid om ver te gaan.

Voetbal International schrijft: “Ajax zet vol in op de komst van Edson Álvarez als vervanger van Matthijs de Ligt. De 21-jarige Mexicaan stond ook in de belangstelling van PSV, maar de Eindhovenaren vinden de vraagprijs van Club América van 15 miljoen euro te hoog en schakelen door. Álvarez – vorig jaar actief op het WK in Rusland – is nog jong, maar wordt in eigen land bejubeld vanwege zijn volwassen spel. De centrale verdediger is multifunctioneel en kan ook als rechtsback en controlerende middenvelder spelen. Álvarez, die onlangs nog zijn contract verlengde tot medio 2022, wil heel graag de stap naar Europa maken. Er is ook interesse uit Engeland.”

Het blad vervolgt: “Ajax heeft op dit moment echter de beste papieren voor de komst van Álvarez. De Amsterdammers zijn bereid om diep in de buidel te tasten voor de mandekker en kunnen ook aan zijn persoonlijke eisen voldoen. Ajax heeft dan ook goede hoop dat het, nu De Ligt op het punt staat om naar Juventus te verhuizen, de komst van Álvarez snel officieel kan maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.