PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DEFINITIEF: PSV haalt volgende aanwinst op bij Vitesse

In de zoektocht naar jonge spelers is PSV uitgekomen bij Vitesse. Daarom komt Simon van Duivenbooden over van Vitesse.De zeventienjarige Van Duivenbooden tekende tot medio 2022 in Eindhoven, waar hij zal beginnen in het elftal Onder 19.

PSV schrijft over de nieuwste aanwinst: ‘Simon van Duivenbooden is afkomstig uit Uithoorn en maakt de overstap van de jeugdopleiding van Vitesse naar die van PSV. In 2017 werd de aanvaller met deels Zuid-Afrikaanse roots door de Arnhemmers in hun jeugdopleiding opgenomen nadat hij werd gescout in de C1 van Alphense Boys. Bij die club speelde hij in eerste instantie als middenvelder, maar schoof hij al snel door naar de aanval waar hij als centrumspits opviel door zijn doelpuntendrift. Afgelopen seizoen kwam hij bij Vitesse O17/19 tot 24 treffers.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.