PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ontvangt Steven Bergwijn-indicatie vanuit Amsterdam’

Luuk de Jong staat voor een vertrek naar Sevilla maar hij is hoogstwaarschijnlijk niet de enige speler die gaat vertrekken uit Eindhoven. Ook Gaston Pereiro, Hirving Lozano en Steven Bergwijn staat voor een uitgaande transfer.

“Voor Pereiro is belangstelling”, zo laat Elfrink weten aan Omroep Brabant. “Iedereen weet dat Ajax zich waarschijnlijk gaat melden voor Bergwijn en wat er gaat gebeuren met Hirving Lozano is afwachten. Er gaan zeker nog dingen veranderen.”

Ajax-trainer Erik ten Hag verklaarde eerder op de dag nog dat Bergwijn niet is besproken in Amsterdam, maar ontkende niet dat hij op een lijstje staat. Verschillende media claimen echter al geruime tijd dat de PSV-aanvaller wel degelijk één van de beoogde Ajax-aanwinsten is.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.