PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Transfertarget van Ajax en PSV alsnog onderweg naar de Eredivisie’

Het ziet ernaar uit dat de Mexicaanse verdediger Edson Alvarez volgend seizoen toch in de Eredivisie speelt. Hij zou een keuze gaan maken tussen Ajax en PSV. Dit weet het Mexicaanse Fox Sports te melden.

Record meldde woensdag nog dat Álvarez naar Wolverhampton Wanderers verkast. De Mexicaan zou zelfs al persoonlijk akkoord zijn, maar stelt FOX-verslaggeefster Monica Arredondo nu: “Er ligt al een deal op tafel met een Nederlands team dat in de Champions League speelt.”

“Alleen een Engels team zou dat nog kunnen dwarsbomen, als hun voorstel het aanbod van dertien miljoen euro uit Nederland overstijgt. Anders zal Edson in de Eredivisie gaan spelen”, aldus Arredondo. Op dit moment is de verdediger nog met Mexico actief op de Gold Cup in de Verenigde Staten.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.