PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft nieuws voor Steven Berghuis en Feyenoord’

Het is bekend dat PSV interesse heeft in Steven Berghuis van Feyenoord. Toch lijkt een transfer nog verre van aanstaande.

Het ED schrijft vandaag: “PSV heeft interesse in Steven Berghuis van Feyenoord, maar op dit moment is het onduidelijk of het tot een transfer kan komen. Feyenoord zit qua transfersom erg hoog in de boom (15-20 miljoen euro) en PSV kan daar niet aan voldoen omdat de club de waarde van Berghuis lager acht. De aanvaller wordt later dit jaar 28 en de vraag is of hij over enkele jaren nog restwaarde heeft. Is dat niet het geval, dan moet PSV de transfersom grotendeels afschrijven.”

Aanwinst Bruma traint vandaag hoogstwaarschijnlijk al mee op De Herdgang: “Als PSV en RB Leipzig op tijd al het papierwerk kunnen afronden, staat Armindo Bruma (24) vrijdag al op het trainingsveld van PSV. Waar Luuk de Jong mogelijk voor een bedrag tussen de 12 en 15 miljoen euro weggaat, komt de Portugees voor 12 miljoen euro terug. Hij is gisteren medisch goedgekeurd en de presentatie volgt vandaag. De miljoenendeal kreeg eerder deze week in Lissabon al gestalte, toen Bruma zijn ja-woord aan PSV gaf. Met hem heeft PSV een extra optie voor de flanken en is er de mogelijkheid om Steven Bergwijn en/of Hirving Lozano te vervangen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.