PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BREAKING: ‘Luuk de Jong maakt toptransfer naar Sevilla’

Volgens de Telegraaf speelt Luuk de Jong volgend seizoen voor Sevilla. De spits van PSV krijgt zo een nieuwe kans in een absolute topcompetitie, bij een club die het laatste decennium uitstekend presteert in Europa. PSV is dicht bij een akkoord met de nummer zes van de Spaanse Primera División over een transfersom tussen de 12 en 13 miljoen euro.”

De krant verduidelijkt: “Dat bedrag is afgesproken bij de tweede contractverlenging van de spits, als een stukje waardering naar zijn kant toe. De Eindhovenaren, die hem vijf jaar geleden voor 5,5 miljoen euro overnamen van Borussia Mönchengladbach, maken zo alsnog een mooie winst op de man die ze sportief nog veel meer heeft opgeleverd. Met de goals van de nummer negen werd PSV drie keer landskampioen en haalde het tevens drie keer de Champions League, waarin het één keer zelfs de groepsfase overleefde. De Jong is een spits die zijn geld op meerdere manieren heeft terugverdiend en vooral opgeleverd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.