PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

VERRASSEND: PSV verrast met binnenhalen van deze nieuwe speler

PSV is dichtbij het aantrekken van een nieuwe doelman. Nu Lars Unnerstall geblesseerd is moeten ze opzoek naar een vervanger voor hem. En hun oog is gevallen op Robbin Ruiter. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De krant schrijft: “Ruiter stond afgelopen seizoen nog op de loonlijst bij het Britse Sunderland en heeft voor zijn verblijf bij die club vijf volle eredivisieseizoenen voor FC Utrecht gespeeld. Onder meer Sparta wilde hem graag inlijven, maar Ruiter heeft die club afgezegd vanwege de belangstelling van PSV. Gisteravond was nog geen sprake van een definitieve deal, waardoor men zich bij PSV op de vlakte hield. Unnerstall heeft naar verwachting nog een aantal weken nodig om te herstellen en het is nog niet te zeggen of hij FC Basel-thuis en -uit haalt.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.