PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV moet 20 miljoen euro betalen aan Feyenoord voor Steven Berghuis

Mocht PSV daadwerkelijk werk willen maken van de komst van Steven Berghuis dan zullen de Eindhovenaren flink moeten betalen. De Rotterdammers willen namelijk 20 miljoen euro voor hun sterspeler. Dit weet Voetbal International te melden.

Ze schrijven: “Zowel PSV als Feyenoord gaat ervan uit komend seizoen te kunnen beschikken over Steven Berghuis. De 27-jarige aanvaller liet eind vorig seizoen weten graag op zoek te gaan naar een andere uitdaging, ondanks een contract in De Kuip dat nog twee jaar doorloopt. PSV was er snel bij en sprak al met de speler over een overgang naar Eindhoven. Dat was een goed onderhoud. Berghuis moet in Eindhoven de vervanger worden van Hirving Lozano, van wie iedereen uitgaat dat zijn zaakwaarnemer Mino Raiola wel een club voor hem zal vinden.”

Het blad vervolgt: “PSV is dus afhankelijk van de transfers van Bergwijn en Lozano. De club is niet in staat even een paar miljoen voor te schieten, want Feyenoord vraagt wel de hoofdprijs, naar verluidt zo’n 20 miljoen euro. Al valt daarover natuurlijk wel te onderhandelen, terwijl PSV wel cash heeft als de club Lozano en zeker Bergwijn verkoopt. Maar het liefst houdt Feyenoords nieuwe trainer Jaap Stam Berghuis in Rotterdam.”

Geven de Eindhovenaren wel gehoor aan de vraagprijs van Feyenoord, dan wordt Berghuis de duurste PSV’er aller tijden. Dat record staat nu nog op naam van Mateja Kezman, die in 2000 voor 14 miljoen euro overkwam van het Servische Partizan Belgrado.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.