PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV gaat tweede aanwinst vandaag nog presenteren

PSV zal Robbin Ruiter vandaag nog gaan presenteren als nieuwe aanwinst. Dit weet de Telegraaf te melden. De 32-jarige keeper zal een contract tekenen voor twee seizoenen.

De ex-doelman van onder meer FC Utrecht zal vermoedelijk als back-up van Jeroen Zoet gaan fungeren. Luuk Koopmans en Yanick van Osch hebben weinig ervaring, terwijl Lars Unnerstall niet geheel fit aan het seizoen zal kunnen beginnen.

Ruiter strijkt transfervrij neer bij PSV, daar zijn contract bij Sunderland deze zomer afloopt. Hij stond twee seizoenen onder contract bij die club, maar zijn periode in Engeland stond vooral in het teken van blessureleed. Ruiter speelde in twee jaar tijd slechts 21 competitiewedstrijden voor the Black Cats.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.