PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax gaat zich deze week nog melden bij PSV voor Steven Bergwijn’

Gisteren werd bekend dat Ajax Quincy Promes overneemt van Sevilla. Maar daar willen de Amsterdammers het niet bij laten. Ze willen zich deze week gaan melden bij PSV voor Steven Bergwijn. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant onthult over het verlanglijstje van de landskampioen van de Eredivisie: “Bergwijn staat met stip op één, en als Matthijs de Ligt de komende weken zijn vertrek aankondigt, wil Ajax direct doorschakelen met een nieuwe rechter centrale verdediger. De verwachting is dat Overmars zich deze week in Eindhoven meldt voor Bergwijn. Aanvankelijk was het resoluut ‘nee’ volgens directeur voetbalzaken John de Jong. Alleen lukt het PSV vooralsnog niet om de geblesseerde Mexicaan Hirving Lozano voor de hoofdprijs te slijten. Bij het Italiaanse Napoli is hij inmiddels tweede keus.”

Men vervolgt: “Komt er geen zak met geld binnen voor Lozano, dan zou Bergwijn voor kapitaal moeten zorgen bij PSV om de transfermarkt op te gaan. Intern heeft trainer Mark van Bommel al diverse keren laten weten dat zijn elftal substantiële versterking behoeft. Niet voor niets zette de Limburger de deur voor een transfer van Bergwijn naar Ajax vorige week op een kier. Mits het voldoende oplevert. Overigens ziet Ajax de Senegalese international Krépin Diatta als mogelijk alternatief voor Bergwijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.