PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijgt harde klap te verwerken in strijd om Portugees Bruma’

De Portugees Bruma zou de laatste dagen dichtbij een akkoord zijn met PSV maar hij lijkt toch naar een andere club te gaan. Het gaat om FC Porto. Het lijkt erop dat hij daar een meerjarig contract gaat ondertekenen.

De Eindhovenaren brachten op een gegeven moment een bod uit op hun transferdoelwit en waren hun concurrenten (niet alleen Porto, maar ook Spartak Moskou) de baas. Toen kwamen de Portugezen echter weer om de hoek kijken, zo schrijft de krant O Jogo vandaag. Ook de topclub uit de Liga NOS zou inmiddels een akkoord hebben weten te bereiken met RB Leipzig, de werkgever van Bruma, en de voorkeur van de speler zelf ligt nou eenmaal bij een terugkeer naar zijn vaderland.

Vertrekt de buitenspeler daadwerkelijk naar het Estádio do Dragão, dan is dat een behoorlijk hard gelag voor PSV. Technisch directeur John de Jong heeft moeite om door te drukken op de transfermarkt en bovendien ziet het er nog steeds naar uit dat Hirving Lozano en Steven Bergwijn binnen afzienbare tijd zullen vertrekken.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.