PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Ajax grijpen waarschijnlijk mis in deze transfer’

Zowel Ajax als PSV zitten achter de handtekening aan van verdediger Edson Alvarez aan maar beide clubs gaan waarschijnlijk een blauwtje lopen. Het Engelse Wolverhampton Wanderers zou namelijk de beste papieren hebben voor zijn signatuur.

Als Premier League-subtopper beschikken de Wolves over bergen met geld, waardoor men Álvarez een gepeperd contract kan voorschotelen. Bovendien beschikt de club reeds over een prominente Mexicaanse voetballer in de persoon van Raúl Jiménez. Dat jonge voetballers hier gevoelig voor kunnen zijn zagen we eerder bij Diego Lainez, die zich door Andrés Guardado liet overtuigen om Ajax af te wijzen en bij Real Betis Sevilla te tekenen.

De Amsterdammers en de Eindhovenaren hoeven niet te treuren, want er zijn nog voldoende goede doelwitten over. Erik Pieters terug kunnen keren bij PSV en ook Rick van Drongelen van Hamburger SV is in beeld in het Philips Stadion. Lyanco Vojnović (Torino) heeft afgezegd. Ajax zo oren hebben naar een samenwerking met Carlos Cuesta (Atlético Nacional), maar Valentijn Driessen liet eerder vandaag weten dat directeur voetbalzaken Marc Overmars een Nederlandse stopper wil hebben. Misschien is Timothy Fosu-Mensah (Manchester United) een optie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.