PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV bereikt akkoord over inkomende topaankoop’

Een akkoord tussen PSV en de Portugese vleugelflitser Bruma lijkt er aan te zitten komen. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt via zijn Twitter-account dat zaakwaarnemer Catio Baldé van de pijlsnelle vleugelspits claimt dat er een akkoord op tafel ligt tussen de beide clubs. Dat betekent echter nog niet dat de deal helemaal in kannen en kruiken is, want Bruma moet er eerst zelf uit zien te komen met PSV.

Eerder konden we lezen dat de nummer twee van de Eredivisie 15 miljoen euro zou moeten betalen voor de diensten van de buitenspeler, maar het bovengenoemde medium noemde dat vandaag onwaarschijnlijk. Gebeurt dat toch, dan wordt Bruma de duurste PSV’er aller tijden. In dat geval steekt hij Mateja Kezman namelijk voorbij, die voor 14 miljoen euro overkwam van het Servische Partizan Belgrado.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.