PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘AZ wil Nicolas Isimit-Mirin terughalen naar de Eredivisie’

AZ heeft interesse om voormalig PSV-verdediger Nicolas Isimat-Mirin terug te halen naar de Eredivisie. Dit weet het Turkse Takvim te melden. Momenteel speelt hij voor Besiktas waar hij niet uit de verf komt.

De Turkse topclub heeft daarom besloten om de Franse verdediger voor anderhalf miljoen euro in de uitverkoop te zetten.

AZ wil Isimat naar verluidt graag terughalen naar de Eredivisie, maar het eerste bod is afgeslagen door Besiktas. Naar verluidt zouden de Alkmaarders hebben geprobeerd om voor 750.000 euro een deal te sluiten. Het dubbele lijkt dus vereist om een deal te kunnen sluiten.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.