PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV schakelt door naar Duitsland en wil 8 miljoen betalen voor verdediger’

PSV wil zich deze zomer gaan versterken met Rick van Drongelen. De Nederlandse centrale verdediger staat onder contract bij Hamburger SV. Dit weet het blad Kicker te melden.

Van Bommel vertelde gisteren aan Radio Veronica: “Er zijn spelers vertrokken en we zoeken naar nieuwe spelers, maar dan heb je toch te maken met zaakwaarnemers, clubs en spelers. Op de één of andere manier lukt dat niet.” De trainer stelde voorop dat PSV snel moet schakelen, omdat het vroeg begint aan het nieuwe seizoen… “Dat duurt dan ook weer een paar dagen. Je hebt het niet in de hand en dat is irritant.”

Van Drongelen transfereerde in de zomer van 2017 naar Hamburg en was in het afgelopen seizoen een vaste basisspeler bij de club in de Tweede Bundesliga. Hij speelde in totaal liefst 39 wedstrijden, waarin hij twee keer het net wist te vinden.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.