PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ajax en PSV grijpen mis in strijd om Eredivisie-speler: ‘Akkoord met Barca is aanstaande’

Het ziet ernaar uit dat Diego Palacios zijn carriere gaat voortzetten bij FC Barcelona. Hiermee zouden Ajax en PSV misgrijpen in de strijd om de linksback van Willem II.

Beide Eredivisie-topclubs hebben volgens El Mundo Deportivo een bod neergelegd bij Palacios, die het voorbije seizoen door SD Aucas werd uitgeleend aan Willem II. De Ecuadoriaan geeft de voorkeur aan een zomertransfer naar de Catalaanse grootmacht.

Barcelona is al enkele weken in onderhandeling over diens komst en dat lijkt nu dus in een transfer te resulteren. Palacios zal worden opgenomen in de B-ploeg van de Spaanse kampioen. Barcelona zou hem hebben overtuigd door een toekomstige doorbraak als reëel te bestempelen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.