‘Nieuwe uitgaande transfer is mokerslag voor PSV’

De afgelopen periode vertrokken bij PSV al de verdedigers Daniel Schwaab, Angeliño en Aziz Behich en nu wordt er ook aan Denzel Dumfries getrokken. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant schrijft: “Zaakwaarnemer Santi Kolk bevestigde gisteren dat hij meerdere telefoontjes heeft gekregen, maar wil niet op namen of geruchten ingaan. Een zin die technisch manager John de Jong van PSV de komende weken nog wel vaker zal lezen. Van Bommel zal hem vooral manen om op korte termijn een paar bruikbare verdedigers binnen te halen.”

Het boulevardblad The Sun schreef eerder dat Manchester United het wel ziet zitten in de vleugelverdediger. De Red Devils zouden zelfs bereid zijn om 28 miljoen euro voor hem te betalen, een mooi bedrag natuurlijk, maar in Eindhoven houdt men geen verdedigers over.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!