PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV zijn favoriet om Mexicaanse verdediger binnen te halen’

Ajax en PSV liggen op pole position om de Mexicaanse verdediger Edson Álvarez binnen te halen. Dit weet het medium Soy Fútbol te melden.

Dat de 21-jarige verdediger van Club América in de zomer naar Europa vertrekt lijkt een zekerheidje. De vraag is alleen naar welke club. Zo toonden Internazionale, Fiorentina en Atalanta Bergamo interesse, maar leek Wolverhampton Wanderers de beste papieren te hebben. Die eer is nu dus weggelegd voor Ajax en PSV wordt er geschreven.

De trainer van Club América, Miguel Herrera, heeft niet de illusie nog langer dat de verdediger nog bij de club blijft. “Ik zie hem niet bij ons blijven. Hij is een speler die de aandacht heeft getrokken van veel club suit Europa. Maar zolang hij nog bij ons onder contract staat, beschouw ik hem als onze speler. Maar gezien zijn kwaliteit en leeftijd is hij momenteel een interessante speler”, citeert TVC Deportes.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.